Покана за дълъг спортен уикенд в Паралия Катерини (Гърция)

3 причини да се присъединиш: Организираме го:

1️⃣Фитнеси Флайс;

2️⃣Спорт Депо;

3️⃣Мистрал Травъл.

ДАТИТЕ са ясни: 07.09. – 10.09.
МЯСТОТО също: Паралия Катерини (Гърция)
ПРОГРАМАТА е изпълнена с приятни ТРЕНИРОВКИ и вечерни ПАРТИТА.

Запознайте се с програмата ТУК

Подбрали сме от 2 хотела, който ще бъдат домакин на нашето събитие.
Ангажирали сме едни от най-добрите професионални треньори и инструктори във Фитнеси Флайс:

🔸Мая Георгиева – Les Mills Core и Les Mills Sh’abam;
🔸Албена Андреева – народни танци;
🔸Симона Бурмова – пилатес;
🔸Борис Цветкова – функционални тренировки;

Обещаваме ви упражнения за сила, издръжливост, гъвкавост, които освен малко пот ще ви донесат много положителни емоции и лятно настроение!
Очакваме към тях да се присъединят още инструктори, за да направим плажните активности още по-интересни.

Малко повече за нашите инструктори:

➡️Мая Георгиева e треньор, хореограф и съдия по Спортна Аеробика от 1996 г. Нейните състезатели винаги са печелили медали на Световни и Европейски първенства. Самата тя е шампион на България в Аеробик маратона за 2016 г., 2017 г. и 2019 г. Сертифицирана е за инструктор в почти всички стилове за групови занимания (Класически и Денс степ и аеробика, Каланетика, Пилатес, Тае Бо, ДенсЕкстрийм , Зумба (В1 и В2), Зумба Сентао, презентър по Кангоо Джъмпс). Мая е и един първите сертифицирани инструктори за България на световно известния бранд – LES MILLS (BODYPUMP, LES MILLS CORE и SH’BAM). От няколко години Мая Георгиева е част от голямото семейство на Фитнеси Флайс и в ролята си на управител на 2 от Премиум обектите ни – Надежда и Скай Сити.

➡️Нашият инструктор Албена Андреева се занимава с танци още от дете. Танцувала е модерен балет и народни танци. Повече от 20 години е част от Ансамбъл „Гоце Делчев“ – София. Представяла е българския фолклор на много международни фестивали и проекти из целия свят. Любовта ѝ към танците е причина да завърши и магистратура „Танцово Изкуство – Българска фолклорна хореография и режисура“ в НБУ. Албена обича да предава от знанията си на другите, това я кара да се чувства щастлива. Ето защо преди 6 години създава „Танци –  Манци“ и от тогава е хореограф на най-прекрасните танцьори във Фитнеси Флайс.

➡️Симона Бурмова е сертифициран инструктор по Power Pilates, пилатес терапия и фитнес треньор. Основната ѝ цел е да помага на всички желаещи в постигането на най-добрата ментална и физическа форма. Страстта на Симона е ,,Методът Пилатес”, защото това е уникална форма на физическа активност, която се фокусира върху контрола, силата, гъвкавостта, координацията и баланса на цялото тяло.

➡️Борис Цветков е мъжкото попълнение в женския ни Плажен тийм. Той е един от най-силните българи в историята на спорта – 2 пъти Световен шампион по силов трибой, 2 пъти Европейски шампион. Скромен, но много талантлив – успява с лека усмивка да извлече максимума от всеки трениращ. Груповите, занимания, които води във Флайс (Full Body Strength) са едни от най-посещаваните и предпочитани от трениращите.

Емоции ще са на МАКС!
Изпращаме лятото заедно, за да посрещнем новия активен СПОРТЕН СЕЗОН!

За допълнителна информация 📞 0888255551
Очакваме ви!