Фитнеси Флайс

Мисията на верига Фитнес клубове Флайс е да предостави на всеки свой клиент възможност да поддържа физическата си и психическа форма чрез спорт и релаксация. Във фитнес центровете си предлагаме професионално фитнес оборудване, динамични и разтоварващи групови занимания и полезни съвети за тренировъчен и хранителен режим от квалификацирани инструктори.

Създадена през 1994 г., Флайс успешно развива и усъвършенства своята дейност да стопанисва и управлява фитнес клубове. От основаването й до днес, веригата се е утвърдила като една от водещите структури в предлагането на фитнес и рекреационни услуги. Днес фитнес клубовете ни са 13, разположени са в цяла София, а богатият ни пакет от услуги е съобразен изцяло с потребностите на нашите клиенти.

Основна цел на фирмата е да създава комфорт и удобство на клиентите си като им предоставя пълен асортимент от спортни, развлекателни и възстановителни услуги във всеки един от своите центрове.

Вижте Нашите
Фитнес Локации

Свържете се с нас

Ако имате въпроси, мнения или препоръки, свържете се с нас.

info@flais.eu

0895 57 44 04

❗Обръщение на Фитнес клубове Флайс до техните клиенти❗

Уважаеми клиенти,

Заради Заповед № РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването, работата на Фитнес Клубове Флайс се преустановява до 13.04.2020 г. или до друг нормативно посочен срок.

Всички клиенти, които имат активни карти, ще получат удължаването им със срока на карантината. Ще направим бонус - процент отстъпка при подновяване на картата след преминаване на карантинния период.

⭐ Всеки, който си закупи карта след изтичане на карантината и е оставил коментар под този пост - https://bit.ly/33iRu5j във Фейсбук страницата ни, ще получи бонус, определен на случаен принцип, който може да бъде:
▪ 20% отстъпка при покупка на абонаментна карта
▪ безплатна хранителна програма
▪ безплатна тренировъчна програма
▪ безплатна тренировка с фитнес инструктор
▪ брандирани къси панталони/клин на Флайс
▪ брандирана тениска Флайс
▪ цял спортен екип на Флайс

Бъдете здрави!
close-link