ZUMBA – щуро фитнес парти

ЗУМБА® е танцова тренировка подходяща за всеки. Не просто тренировка, а пъстър празник, изпълнен с много усмивки и положителен заряд!

Тези класове са създадени, за да обединяват хората около общата им страст – музиката, танците и забавлението.

ZUMBA – щуро фитнес парти

Какво представлява ZUMBA тренировката?

Това е кардио аеробен клас, създаден от колумбийския танцьор и хореограф Алберто „Бето“ Перез. В него са включени достъпни хореографии с ниска и висока интензивност. Резултатът е повече от прекрасен – много изгорени калории и абсолютно освобождаване от натрупания стрес! И всичко това на фона на завладяващи латино ритми, които знаят как да накарат кръвта ви да кипи.

Ползи

ZUMBA съчетава в себе си всички елементи на фитнеса – кардио, мускулна кондиция, баланс, гъвкавост и не на последно място, прилив на енергия. Сигурни сме, че ритъмът на Салса, Фламенко, Меренге, Хип-хоп и др., ще ви пренесат на някое много горещо и забавно място.

Най-хубавото е, че не е нужно да сте страхотни танцьори, за да се почувствате добре дошли в клас по Zumba. Важното е да искате да се забавлявате.

Освен това е чудесна тренировка за ума, тъй като се налага дa ce фoĸycиpате въpxy cтъпĸитe, които показва инструкторът и слeдвaнeтo нa oпpeдeлeн pитъм. Toвa пpoяcнява миcълтa и пoвишава yмeниeтo за ĸoнцeнтрация.

Koлĸo ĸaлopии можете да изгорите?

Интeнзивнocтта на ZUMBA тpeниpoвĸитe вapиpa. Кoличecтвo ĸaлopии, ĸoитo се изгарят зaвиcи oт различни фaĸтopи ĸaтo тeглoтo и пpoдължитeлнocт на класа. Зa 40 минyти Zumba ce изгapят средно oĸoлo 380 ĸaлopии (9.5 ĸaлopии зa минyтa).

ZUMBA – щуро фитнес парти

На какво се набляга?

Много от танцовите стъпки, които се използват, наблягат на бедрата и средната част, за да помогнат за укрепване на ядрото на тялото.
Традиционните класове по ZUMBA не са насочени към ръцете. Специализирани класове като ZUMBA Toning използват тежести, за да помогнат за укрепване и тонизиране на ръцете.

Тези занимания определено се грижат за извайването на красиви крака и дупе. Скоковете и нападите, които са част от хореографиите, помагат за работа на четворните мускули и подколенните сухожилия.

ZUMBA – щуро фитнес парти

Ако просто обичате да движите тялото си под ритъма на музиката, тогава ZUMBA е точно за вас. Танцувайте от сърце и бъдете в страхотна форма!

Разгледайте нашият график за групови занимания и резервирате своето място за Zumba през мобилното приложение “Flais Fitness“ или тук.