Защо да изберете да тренирате с фитнес инструктор?

Защо да изберете да тренирате с фитнес инструктор?

Случвало ли ви се е да решите да започнете тренировки във фитнеса и на място да разберете, че не знаете за какво и как се ползват огромен процент от уредите? Сигурни сме, че усещането не е приятно. Освен това тренировките са изключително не ползотворни, губите време и също така рискът от контузии е доста голям.
Затова решихме да ви изброим част от предимствата, на това да се допитате до фитнес инструктор, който по професионален начин да се погрижи за вашия хранителен и тренировъчен режим.

Вижте 6 причини заради, които да изберете да спортувате с треньор?

1. Фитнес инструкторите с доказан опит и качества, безспорно са най-добрите консултанти. Те са тези, които ще подходят индивидуално и с разбиране към вас и вашите цели. Те ще се съобразят със здравословното ви състояние, възраст и пол.

2. Благодарение на професионалните инструктори, вие ще изпълнявате правилно всяко упражнение, ще изолирате мускулните групи, няма да натоварвате ставите и ще имате правилна стойка. Това от своя страна ще доведе до видимо по-добри резултати.

3. Нека не забравяме, че здравето е от първостепенно значение! Когато до себе си имате професионалист, вие ще научите как да използвате уредите и тежестите правилно и да се предпазвате от травми.

4. Нека не подценяваме фактора Мотивация. Той е стъпка № 1 към положителната промяна! Истинските професионалисти знаят как да ви посочат правилния стимул и заедно да са справите с всяко предизвикателство.

5. Всяка крачка е важна по пътя до крайната цел, затова е хубаво да има кой да я следи. Добре е да има някой, който да водят дневник с вашия прогрес. По този начин ще се следи какво е вашето развитие и кога е време за промяна в упражненията или начина на хранене.

6. Индивидуалният подход е ключов. Когато нещо е подготвено специално за вас, добрите резултатите ще са по-бързо постижими и то по правилния начин. Затова ние ви препоръчваме да се доверите на професионално изготвени хранителни и тренировъчни програми.

Защо да изберете да тренирате с фитнес инструктор?

Ако искате да предприемете крачка към по-здравословен и активен начин на живот, ние от Фитнеси Флайс ще се радваме да се доверите на дългогодишния ни опит, професионализъм и висококачествено фитнес оборудване. Не се колебайте и се свържете с нас. Нашитите фитнес инструктори ви очакват!

Тук можете да разгледате 13-те ни зали и да изберете най-удобната за вас локация.