Voda Collagen във Фитнеси Флайс

Voda Collagen във Фитнеси Флайс

За ползите от консумацията на вода всички сме чували, но на пазара има вече и Voda Collagen, която ние от Фитнес Флайс предлагаме във всички наши обекти.

Voda Collagen е уникалната комбинация от естествено кристална вода, ценни хидролизирани колагенови молекули с витамин С и интелигентни съставки в ефективни дози.
Всеки вид колаген във водата отговаря на различни предизвикателства на съвременния живот и има много фин вкус, който се базира на естествени аромати.

Деликатната сладост на напитката идва от натурални плодови екстракти. Общото съдържание на калории е 56 бутилка от 350 ml. Вода Колаген е истинска премиум функционална вода, със съставки от най-високо качество, специално подбрани във форма, която се усвоява най-добре от тялото.

СИЛАТА НА КОЛАГЕНА

С възрастта губим естествената си способност да възстановяваме колагеновите влакна. Добавянето на колаген отвътре подобрява общото състояние на организма, осигурява усещане за благополучие и спомага за забавяне на процесите на стареене. Хидролизираният колаген (2,5 g на 350 ml) се усвоява по-лесно поради ниското си молекулно тегло, тъй като се нарязва на парчета, които са достатъчно малки, за да се абсорбират. На храносмилателната система отнема по-малко време и енергия, за да разгради хидролизирания колаген и да го абсорбира в кръвта. Колагенът, вложен във Voda Collagen е биоактивен говежди протеин, който не предизвиква алергии.

Ефективността на биоактивните колагенови пептиди VERISOL® е потвърдена от клинични проучвания, които показват, че ежедневната добавка може да има благоприятен ефект върху:

  • Повишаване на еластичността на кожата;
  • Намаляване на бръчките;
  • Намаляване на целулита;
  • Подобряване на растежа и здравето на ноктите;
  • Много други.

 

ВИТАМИН C

Витамин C (200 mg на 350 ml) е основен и необходим компонент за естественото производство на колаген в тялото. Освен това е високоефективен антиоксидант, действащ за намаляване на оксидативния стрес. Комбиниран с хидролизиран колаген, той гарантира, че тялото може да превърне колагена в използваем протеин.

 

ИНТЕЛИГЕНТНИ СЪСТАВКИ

Всяка една от съставките на Вода Колаген са специално подбрани, за да осигурят както ефективна доза, така и формата, която е най-добре усвоима от нашите организми.

Това е непозната комбинация при функционалните води, налични на пазара днес. Витамините и минералите във Voda Collagen са признати и одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (EFSA) след години на всеобхватни изследвания. Всички съставки са без ГМО и алергени!

 

Ползите от редовната консумация на Voda Collagen:

– по-добро състояние на кожата и косата;
– по-добра гъвкавост на мускулите и сухожилията.

Опитайте различните вкусове, които предлагаме във Фитнеси Флайс и се убедете сами:

#ЕНЕРГИЯ – освежаващ вкус на краставица и мента;
#БАЛАНС – сочен вкус на пъпеш;
#КРАСОТА – интригуващ вкус на нар;
#МЛАДОСТ – елегантен вкус на боровинка.