Флайс календар – мотивация за цяла година

Началото на годината винаги идва с големи обещания, нови цели и много хъс. Знаем, че последното лесно се губи около края на януари. Затова създадохме фитнес календар, с който да си припомняте защо редовните тренировки (при нас) са толкова важни.

Свалете го лесно с един клик. И не забравяйте да го поглеждате често – мотивацията е важна през всички 12 месеца.ИЗТЕГЛИ

Изследвайте вашите гени

Изследвайте вашите гени за максимални резултати в спорта и диетите. Това вече е възможно, благодарение на #DNASportFit, a любезни партньори сме ние – Фитнеси Флайс. Продуктът можете да намерите и да закупите от фитнесите на нашата верига. Доверете се на прецизността на генетична лаборатория Геника и на професионализма на Флайс Фитнес Клуб.

Още за това каква е връзката между гените и спортния и хранителния режим, вижте тук: https://dnasportfit.com/

Да тренираме след работа

Сутрешните тренировки имат своите неоспорими предимства: зареждаме се с енергия за целия ден, горим по-бързо мазнини и сме силно стимулирани да отидем в залата, но не винаги имаме времето за дълга сутрешна тренировка, затова по-често залагаме на времето след работа и в това няма нищо лошо.

Предимства на вечерната тренировка:

  1. Ще се чувствате достатъчно силни физически – свършили сте с работните задачи и през деня сте заредили тялото с храна.
  2. Имате достатъчно време – не е нужно да препускате към среща или някой чакащ ангажимент. Повече време за разтягане и разпускане – по-качествена тренировка.
  3. Можете да заложите на по-силови упражнения – много инструктори съветват да оставим силовата тренировка имено за вечерта
  4. Буквално изхвърляте от главата си всички глупости и тежки мисли от деня и раз-пус-ка-те. Идеално, нали?

След работа можете да установите и 2-3 пъти в седмицата любимия ви 1 час за някоя от груповите практики. В 5 от Фитнеси Флайс всеки ден ви предлагаме да изберете любим спорт или стил: по-релаксиращ, по-динамичен, по-силов, по-забавен, по-танцувален – имаме от всичко за всеки.

Инструкторите ни са страхотни – скоро ще ви ги представим поименно, а след тренировка, можете да продължите с групата на вечеря или питие. Изобщо, превърнете груповите тренировки във времето, отделено специално за вас. И, не, не се опитвайте да се извинявате с: Нямам време, имам деца, затрупан съм от работа, мързи ме… Тренировката ще ви даде допълнителна енергия, ще ви помогне да планирате по-лесно всичко останало и ще имате време за всичко. Казваме ви го от личен опит. Готови ли сте за малко спорт след работа.

Верига Фитнеси Флайс.