Спортен хороскоп за месец септември 2023 г.

Овен
(21.03 – 20.04)

За Овните септември е изпълнен с много енергия. Тренировките ще вървят по план. Успехите са гарантирани. Ако все още не сте намерили своята половинка – огледайте се във фитнеса, звездите ще помогнат да я намерите точно там. Септември е благоприятен и за поставяне на ново начало в спорта. Може би ново групово занимание, или нова фитнес зала.

Телец
(21.04 – 21.05)

Септември е подходящ за взимане на важни и съдбоносни за Телците решения. Физическата умора не е причинена от прекомерна фитнес активност, а от прекалено вглеждане в себе си, поради несигурност. Предстои нелесен период, през който само спортът ще ви помогне да преминете безпроблемно.

Близнаци
(22.05 – 21.06)

Много стрес се очаква за представителите на зодия Близнаци през септември. Задълженията се трупат, затова е хубаво да се отдадете на дейности, свързани със спорт, а не изискващи умствено натоварване. В края на септември бъдете бдителни към здравословното си състояние. Не предприемайте рискови начинания.

Рак
(22.06 – 23.07)

През септември Раците ще имат нужда от много контакти. Ще ги откриете във фитнес залата. Точно там ще намерите хора, които ще ви вдъхнат увереност и ще ви напомнят за вашата собствена стойност. Ще създадете познанства, които ще преминат в дългогодишни приятелства.

Лъв
(24.07 – 23.08)

Представителите на зодия Лъв притежават много таланти. Месецът е подходящ да откриете нов талант, който е свързан със спорта и здравословния начин на живот. Мнозина ще открият кулинарни заложби и ще експериментират в различни здравословни рецепти. Тялото на Лъвовете ще е предразположено към наднормено тегло – погрижете се за него като приемате повече количество зеленчуци и вода. Предстоят ви интересни пътувания.

Дева
(24.08 – 23.09)

Време за семейно посещение на фитнес. Децата и половинката ви ще проявят желание да спортувате заедно. Септември е месец за общуване. Много вероятно е да си намерите няколко съмишленика за спортни активности или да си обособите собствен спортен приятелски кръг.

Везни
(24.09 – 23.10)

Везните ще преливат от енергия през септември. Ентусиазмът ще ги запознае с нови спортни активности. Това ще е вашето бягство от реалността. Ще бъдете в чудесна форма. Ще имате време да си обърнете специално внимание. Здравословното ви състояние за периода ще бъде отлично. Марс ви носи много физическа и психическа енергия. Използвайте я разумно.

Скорпион
(24.10 – 22.11)

Септември е месец на заблудите за представителите на зодия Скорпион. В любовен план нещата няма да са розови, затова не задълбавайте там, а вложете цялата си енергия в спортни активности. Разгледайте новите класове за групови занимания и опитайте нещо ново, нетипично за вашата натура.

Стрелец
(23.11 – 21.12)

Септември е вашият месец. Спортът ще е вашата сила! Очаква ви видим напредък. Свалянето на килограми е гарантирано, ако го включите в целите си. Ще откриете ново групово занимание, което ще ви изпълва с енергия (може би I-Motion EMS?). Вашите лидерски умения ще изпъкнат. Всичко ще ви се случва с лекота.

Козирог
(22.12 – 20.01)

Отложените през лятото задължения ще ви връхлетят през септември. Времето няма да ви стигне да ги довършите, което означава, че за спорт ще ви остане много малко време (даже никакво). Замислете се за ефективността си и приоритизирайте задачите си. Придържайте съм към балансирано и здравословно хранене, за да нямате проблеми с храносмилателната си система.

Водолей
(21.01 – 19.02)

Период на търсене предстои за представителите на зодия Водолей. Ще търсите спортна активност, която да ви донесе удовлетвореност, но няма да я намерите в конкретния период.
Имате нужда от свобода в движенията и в мислите си – осигурете си я, за запазите психическото си равновесие. Харизматични сте и всички допуснати грешки ще ви бъдат простени с лекота.

Риби
(20.02 – 20.03)

Очертава се стресов период за представители на зодия Риби. Многото недовършена работа чука на вратата. Стресът ще преборите с много спорт и здравословен хранителен режим. Физическите активности ще ви донесат баланс и хармония, а качествената храна ще ви избави от проблеми с храносмилателната система. Септември е изключително подходящ за сваляне на излишни килограми (ако имате такива, разбира се).