Спортен хороскоп за месец февруари 2024 г.

Овен
(21.03 – 20.04)

През февруари представители на зодия Овен ще разчитат повече на приятелите като притегателна сила към фитнеса, отколкото на собствената си свободна воля. Но в края на месеца резултатите от положените усилия ще бъдат видими.

Телец
(21.04 – 21.05)

През февруари Телците ще са последователни, фокусирани и целеустремени, което означава, че ще имат труден месец, но пък изпълнен откъм предизвикателства. Всичко това предуславя успехи!

Близнаци
(22.05 – 21.06)

Месецът е подходящ за нови предизвикателства. Препятствия по пътя ще направят целите труднопостижими. Не се отчайвайте, близнаци, февруари е само 29 дни.

Рак
(22.06 – 23.07)

През февруари Раците трябва да действат. Ако сте отлагали фитнеса – вече влизайте в залата редовно! Там освен добра форма ще намерите и стар приятел!

Лъв
(24.07 – 23.08)

Лъвовете ще продължат да влизат в спортна форма. Постоянството ще започне да ви се отблагодарява. Близо сте до желаната форма.

Дева
(24.08 – 23.09)

И вие Деви, както и Лъвовете сте на прав път. Усилията, които полагате във фитнеса ще доведат до така желаната промяна.

Везни
(24.09 – 23.10)

Февруари е изпълнен със съмнения за представителите на зодия Везни. Трябва да сте по-категорични в изборите, които правите всеки ден, за да задържите добрата физическа форма, в която се намирате.

Скорпион
(24.10 – 22.11)

Трябва да вярвате повече в себе си, Скорпиони – това и без друго е в кръвта ви. За да възобновите енергията си – сменете физическата рутина. Ако ходите предимно на фитнес – пробвайте някое групово занимание, или обратното. Така ще намерите нужното ви вдъхновение.

Стрелец
(23.11 – 21.12)

Февруари е месец за израстване при Стрелците. Минавате на следващо ниво в спортната си форма. Тези, които имат нужда от вдъхновение – ще го получат. Тези, които си имат в изобилие – ще канализират това вдъхновение в истински успех.

Козирог
(22.12 – 20.01)

За Козирозите февруари е месецът на постигнатите цели. Упоритостта, която полагате във фитнеса ще ви донесе заслужен успех. Внимавайте с перфекционизма има вариант той да не ви изиграе лоша шега – може да предизвика травма.

Водолей
(21.01 – 19.02)

Сега е времето да се опрете на опита и знанията на професионалистите. Може би имате нужда от следващо ниво в тренировките си. Защо не пробвате с фитнес инструктор или с приятел, притежаващ повече опит от вашия.

Риби
(20.02 – 20.03)

Нужен ви е баланс в тренировъчния и хранителния ви режим. Периодът е изключително подходящ за оформяне и поддържане на духа и тялото.