Спортен хороскоп за месец август 2023 г.

Овен
(21.03 – 20.04)

За представителите на зодия Овен през август предстои съдбоносна среща. Необвързаните през този период могат да срещнат новите хора във Фитнес Флайс и това ще им донесе приятелства за цял живот. Много вероятно е това да е любовта на живота ви.
В края на месеца е добре да се възползвате от годишен абонамент за фитнес – възможно е да получите много добро предложение. През август напредъкът ви в залата няма да е съществен, затова трябва да подхождате с търпение и спокойствие. Така ще станете по-силни и упорити.
За обвързаните представители на зодия Овен препоръчваме посещения по двойки в залата. Така ще успеете да прекарате по-пълноценно времето си един с друг.
За необвързаните в средата на месеца ще се отвори възможност да срещнат надежден и любящ партньор в залата. Затова, за да увеличите шансовете си – тренирайте всеки ден.
За да заздравите тялото си наблягайте на сурови плодове и зеленчуци, а като добавка – взимайте и витамини, за да подпомогнете тялото си за предстоящата есен.

Телец
(21.04 – 21.05)

Представителите на зодия Телец през август, трябва да бъдат силни и да тренират повече от обикновено. Препоръчително е да тренирате с компания. Но, не и да разпилявайте вниманието си върху всички в залата. В средата на месеца има някаква важна дата, около вас. Ако сте я забравили – спомнете си я. Особено важно е през този период да сте спокойни и да избягвате стресови ситуации. Нуждаете се от повече сън – осигурете си го. Между другото, хубаво би било да привикнете тялото си към тренировки в точно определен часови диапазон.

Близнаци
(22.05 – 21.06)

Очаква се съвсем скоро представителите на зодия Близнаци са преосмислят отношението си към спорта и здравословния начин на живот. Ще успеете да отстраните допусканите до сега грешки. Ще намерите съмишленици, с които да посещавате фитнес зала.
В средата на месеца необвързаните ги очаква изненада – може да срещнете човек в залата, с когото ще искате да прекарвате цялото си време. Използвайки любознателността си, ще успеете да излезете победител от всяка ситуация. Ако не започнете да спазвате хранителен режим може да започнат да ви притесняват стомашно-чревни проблеми. Важно е да започнете да се храните здравословно.

Рак
(22.06 – 23.07)

През август представителите на зодия Рак не ги очакват драматични промени. Енергията ви ще се увеличи драстично. Препоръчително за представителите на зодия Рак да спортуват в уединение. Очакват ви приятни изненади през август. Всички цели, които си поставите – ще бъдат увенчани с успех. Ако изведнъж почувствате жажда за промяна в начина си на живот, това е чудесна причина да започнете фитнес или ново групово занимание. Консумирайте повече витамини, да започнете да се подготвите за предстоящата есен. За да избегнете усложнения със здравето, слушайте тялото си и спортувайте редовно.

Лъв
(24.07 – 23.08)

Представителите на зодия Лъв през август, могат да очакват много приятни изненади в сферата на спорта и здравословния начин на живот. Няма да скучаете – ще намерите съмишленици в приятелския и роднинския си кръг. Не приемайте добрата си форма за даденост. Вашата енергия ще се увеличи драстично. Излишната енергия обаче може да причини всякакви неудобства, както за вас, така и за другите хора.
Обърнете внимание на факта, че с помощта на треньор може да постигне изключителни успехи, но за това трябва да проявите търпение.
За необвързаните настъпва период, когато романтичните запознанства няма да прераснат в нищо друго освен в малки романи, затова не използвайте фитнес залата за арена на любовни преживявания. По отношение на здравето сега е благоприятен период за почивка и нормална физическа активност. Допълнете с витамини липсите в организма си.

Дева
(24.08 – 23.09)

През август представителите на зодия Дева, могат да се превърнат в истински пример за грижа и любов към тялото си. Трябва обаче да се научите на търпение и постоянство. Най-добре е да прекарвате свободното си време с приятели в залата, както и да възстановите отдавна забравените близки отношения. Сега здравето ви ще изисква голямо внимание, особено ако имате хронични заболявания или отслабен имунитет. Преминете през така отлаганите прегледи. Освен това през август ще се увеличи рискът от неприятни инциденти на пътя. Пазете се! Като цяло здравето ви ще бъде гарантирано, но все пак се вслушвайте в сигналите, които тялото ви дава.

Везни
(24.09 – 23.10)

Август ще е труден месец за представителите на зодия Везни в много отношения, ще трябва да положите много усилия за да постигнете заложените цели. Но не се притеснявайте, ще преминете успешно и ще постигнете целта си. Хората около вас ще оценят усилията ви в залата.
Началото на месеца ще бъде сложно време. Вероятно ще има и значителни върхови периоди през месеца, но те ще бъдат ограничени до ситуационни задачи и с тях ще се справяте успешно. Пригответе се да работите усилено и упорито в залата. Следете сроковете, които сте си поставили за изпълнение на задачите и не се отклонявайте от посоката.
През август е добре да проведете обща профилактика на тялото, да се занимавате със спорт и физически упражнения, да нормализирате съня и ежедневието. Този месец не е най-благоприятният в здравословно отношение.

Скорпион
(24.10 – 22.11)

През август неуморните и темпераментни представители на зодия Скорпион, ще бъдат в отлично настроение. Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и решимост да довършите всичко, което сте започнали по-рано. Това ще ви помогне да организирате времето си и да постигнете завидни резултати във фитнес залата. Късметът е на ваша страна. Необвързаните представители на зодия Скорпион ще се насладят на много романтични запознанства и срещи именно във фитнеса. Не търсете лесни пътища по въпросите за физическото ви състояние, настройте се да работите здраво, без да се отказвате. Въпреки че тялото ви ще бъде изпълнено със сила, психически ще бъдете много преуморени. Ето защо няма да навреди да отидете на почивката, далеч от градската шумотевица. Трябва внимателно да следите за здравето си, но без излишен драматизъм. За да поддържате здравето си на достатъчно високо ниво, обърнете внимание на храненето си.

Стрелец
(23.11 – 21.12)

През август за представителите на зодия Стрелец е времето за включване на нови упражнения в тренировъчната програма. Възможно е да се присъедините и към ново групово занимание, което до сега е било извън интересите ви. Там ще създадете нови приятелства. Голямо натоварване се очаква във фитнес залата – ще искате да обърнете внимание на повече мускулни групи, което ще ви донесе – релеф. В началото на периода планът ще върви бавно, но към края на месеца всичко ще се е стабилизирало. През втората половина на месеца се опитайте да общувате повече, инициирайте разговори и срещи с инструктори и другите посетители в залата. Точно те ще ви донесат желания успех. От здравословна гледна точка, не сте изложени на риск от травми и претоварване на организма, но въпреки това бъдете внимателни ако получите тревожни симптоми. Ако това се случи – не се самолекувайте, а потърсете специалист.

Козирог
(22.12 – 20.01)

За представителите на зодия Козирог нещата през август могат да бъдат доста объркващи. Освен това някои проблеми ще изискват участието фитнес инструктори и специалисти по здравословен начин на живот. Освен неприятните ситуации, през август ви очакват и много положителни моменти. Ще с насладите на добро настроение и физическо здраве, особено ако започнете да работите упорито. Ако сте работили достатъчно усилено, но не сте се претоварили, тогава през август, ще може да постигнете всичките цели, които сте си поставили. Етапът на планиране заслужава специално внимание. Ако внезапно усетите апатия, тогава трябва да отидете на почивка, особено ако все още не сте почивали тази година.
Ако не обърнете достатъчно внимание на балансираната почивка и здравословния начин на живот, тогава до края на месеца рискувате да се почувствате напълно изтощени.
Небрежното отношение към вашето здраве няма да доведе до нищо добро, особено ако практикувате такова отношение от доста време. Трябва да се движите повече и да спортувате повече. Отдайте се на здравословни и вкусни храни.

Водолей
(21.01 – 19.02)

През август представителите на зодия Водолей, могат да се сблъскат с нервно напрежение и стрес. За да преживеете този период, трябва да станете по-постоянни в спортните дейности и здравословния начин на живот.
Ако сте от тези представители на знака, които не се грижат особено за своето тяло, то тогава ви очакват много здравословни проблеми.
Грижата за здравето трябва да започне веднага. За да направите това, изберете посока в спорта, в която се чувствате сигурни, както и се откажете от вредните навици, с които злоупотребявате напоследък. Избягвайте лечение с алтернативни методи, особено ако точната диагноза е неизвестна.

Риби
(20.02 – 20.03)

Началото на август ще бъде особено успешно за работата ви в залата. Освен това ви предстои сериозно да поработите върху себе си, може да анализирате своите действия.
Разгледайте графика с групови занимания в близката залата, със сигурност ще откриете нещо интересно. Даже приятелският ви кръг ще се разшири значително.
Втората половина на август е свързана със значителен енергиен спад. Но вие ще успеете да доведете започнатите тренировки до край с помощта на вътрешните си резерви и волеви характер. Ако имате цел, в чието постигане сте сигурни, тогава никакви препятствия по пътя няма да ви спрат.
Възможно е в последно време да не сте обръщали особено внимание на здравето си. Август е месец, в който определено трябва да се погрижите за здравето си.