Сечкин Фикретов

Сечкин Фикретов – Флайс Х. Димитър

Сечкин Фикретов e на 22 години. Занимава се с фитнес от 6 години, като след първите 2 години е завършил професионален курс и започнал работата си с клиенти.

 

Освен с големите вериги в България е работил и в Германия, което му позволява да се справя ефективно, както с българи, така и с чужденци с английски и турски език.

 

Тренировките, които провежда са разнообразни и съобразени със здравословните и физически способности на клиента. Старае се да научи клиентите си на дисциплина и постоянство, което води до мотивация, възнаграждение с резултати и много усмивки.

 

Ежедневно продължава да обогатява знанията си, за да бъде максимално подготвен и полезен на всички сегашни и предстоящи клиенти.

❗Обръщение на Фитнес клубове Флайс до техните клиенти❗

Уважаеми клиенти,

Заради Заповед № РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването, работата на Фитнес Клубове Флайс се преустановява до 13.04.2020 г. или до друг нормативно посочен срок.

Всички клиенти, които имат активни карти, ще получат удължаването им със срока на карантината. Ще направим бонус - процент отстъпка при подновяване на картата след преминаване на карантинния период.

⭐ Всеки, който си закупи карта след изтичане на карантината и е оставил коментар под този пост - https://bit.ly/33iRu5j във Фейсбук страницата ни, ще получи бонус, определен на случаен принцип, който може да бъде:
▪ 20% отстъпка при покупка на абонаментна карта
▪ безплатна хранителна програма
▪ безплатна тренировъчна програма
▪ безплатна тренировка с фитнес инструктор
▪ брандирани къси панталони/клин на Флайс
▪ брандирана тениска Флайс
▪ цял спортен екип на Флайс

Бъдете здрави!
close-link