С грижа за клиентите от Фитнеси Флайс

С грижа за клиентите от Фитнеси Флайс

В разгара на лятото, докато някои почиват активно, ние от Фитнеси Флайс не спираме да работим.
Непрекъснато се стремим да даваме най-доброто за нашите клиенти и затова използваме лято, за да надградим условията в нашите обекти.

👉 Както знаете в момента тече усилен ремонт, в който трансформираме Фитнес Флайс Веслец в Премиум обект. Към днешна дата е готов последният (трети) етаж, а ремонтните дейности продължават с пълна сила.
Този голям ремонт обаче, не означава, че другите ни обекти няма да получат внимание, напротив.

👉 Премиум Фитнес Флайс Амая, макар с безупречно работещи пътеки от висок клас Матрикс, се сдоби с нови, 12 броя, пътеки – последен писък на модата. Перфектните пътеки вече са инсталирани и посрещнаха първите си клиенти 😉

👉 Предстои преоборудване на голяма част от нашите обекти. Тези, в които нямаше полиуретанови дъмбели и тежести – вече ще има.

👉 Очакваме доставка на олимпийски лостове от ELEIKO, а до края месеца във всички обекти ще са налични ръкохватки и аксесоари на фирмата TRYON, доставени директно от производителя в Полша.

И още, и още:
👉 дооборудваме и преоборудваме залите с bumper дискове;
👉 добавяме и подменяме фиксираните лостове (криви и прави) в повечето обекти.

Стремежът ни е да предоставяме най-доброто оборудване на нашите клиенти, затова непрекъснато инвестираме в нови, още по-модерни и разнообразни уреди и аксесоари.
Така показваме нашето уважение към вас – нашите клиенти, нашите приятели!

Нови Пътеки
Нови Пътеки
Нови Пътеки
Eleiko