Опознай семейството на Флайс – Ива Петрова

Опознай семейството на Флайс – Ива Петрова

Голямото семейство на Флайс. Запознайте се с Ива Петрова

Последните месеци се замислихме, че екипът, който стои зад Фитнеси Флайс е една дълбоко (макар и не умишлено) пазена тайна. Важно е да отбележим, че през тези близо 30 години, в които развиваме бранда „Флайс“, успяхме да се обградим с много стойностни хора – колеги, партньори, клиенти. Хора, които са невероятни специалисти (всеки във своята област), отговорни, с огромно желание за развитие и нестихващ хъс за работа. Хора, които са неизменна част от голямото семейство на Флайс.

Решихме, че е време тези хора да се покажат, като ни разкрият малко повече детайли за себе си и ни споделят защо всеки ден избират Флайс.

Ива Петрова завършва езикова гимназия с профил немски език, а след това и право. Тя е млада, усмихната и много позитивна. На въпросите, които ѝ зададохме, отговаря като юрист – премисля ги, но въпреки това открехва завесата към личния си живот, за което сме ѝ признателни.

– Как и кога започна съвместната ви дейност с фитнеси „Флайс“?

– Във Флайс започнах работа като администратор във фитнеса ни в Студентски град през 2013 г. Намерението ми беше това да е временна работа само докато взема държавните си изпити. Две години по-късно подадох документи за конкурс за започване на работа в Министерство на правосъдието. Ден-два след това от Флайс ми предложиха повишение и се съгласих толкова бързо, че дори от любопитство не проверих датата и часа за явяване на конкурса в МП.

– Какво точно е естеството на работата, което извършваш, знам, че се занимаваш с много неща?

– Най-хубавото в работата ми е, че не може да бъде описана с няколко думи. Тя е динамична и изпълнена със ситуации, които изискват гъвкавост, предизвикват интелекта ми и стават причина да придобивам нови познания и умения в различни области.

– Как разпускаш, когато работният ден приключи? Остава ли ти време за спорт?

– Най-често след работа се виждам с приятели – разхождаме се, вечеряме, играем настолни игри, ходим на кино или театър. Макар да не съм спортна натура, покрай срещата си с Флайс установих, че харесвам фитнес тренировките. Наред с физическите ползи, те ми носят нещо, на което много държа, а именно – психическа и емоционална релаксация.

– Защо реши да продължиш професионалното си развитие във „Флайс“?

– В съзнанието ми изникват доста причини, но ще ги обобщя така – нямам проблем с понеделниците.

– Кой е най-големият ти стимул тук?

– От личностна гледна точка това е желанието да оправдавам доверието на хората, с които работя в по-тесен план. В професионална насока ме мотивира това, че работя за най-голямата верига фитнеси в София и изобщо в България и съм част от нейното разрастване, с всичките му трудности и приятни емоции.

– Нещо, което колегите ти може би не знаят за теб?

– Че съм корава перничанка (смее се).