Опознай семейството на Флайс – Анани Тодоров

Голямото семейство на Флайс. Запознайте се с Анани Тодоров

Искам да ви представя Анани Тодоров. Управител на фитнеси Флайс – Манастирски ливади и Стрелбище. Това беше един дълъг и изключително забавен разговор, който се случи от втория път, защото в определения ден и час за интервю с Анани се оказахме в две различни зали. Явно подробност като местоположение – излиза от рамките на важните за помнене неща, но това няма да го споделяме на шефовете😊.

Колкото и да е усмихнат и с чувство за хумор, в началото Анани беше истински притеснен… после му мина…

И ето го, в целия си блясък – Анани Тодоров, зодия Козирог, на 48г., законно женен, с две прекрасни деца (дъщеря на 23 и син на 16 год.).

– Кога започна работа във Флайс? Знаем, че си дошъл с връзки?

– Помня точната дата – 25.02.2019 г. Първоначално започнах да работя с цел чисто логистично да помогна на стари приятели. Имах опит, знания, умения. Започнах с тази идея и нямах намерения да се задържа дълго, но така или иначе бях въвлечен в каузата Флайс и реших да остана по-дълго. Нещата се развиха и към днешна дата съм управител на Стрелбище и Манастирски ливади. Смятам да бъда максимално полезен.

– С какво точно се занимава един управител на две зали? Какви задачи има?

– Ролята на управителя е много важна. Той е връзката между персонала, в обекта и собствениците. Това е едно много важно звено, в което ако има проблем – се нарушава цялостната комуникация. Защото собствениците са хората, които физически не могат (дори и да искат) да обърнат детайлно внимание на всичко в залата. И точно тук е ролята на управителя – да може да прецени как и по какъв начин да трансферира информацията. Кое да реши той сам, но в същото време и да прецени докъде се простират неговите възможности, за да не наруши интересите на фирмата.
Управителят трябва да е много комуникативен и търпелив, да вниква в емоционалното, финансовото и семейното състояние на всеки един от неговите служители.
Това се случва много трудно – от един човек не можеш да вземеш 100%. Липсващите проценти ги добавяш ти, като управител. И тогава вече идват проблемите, защото ние управителите не може да работим на 200-300 %. Но пък се стараем 😊. За мен е много важно постоянно да се търси разумна зона на комфорт. Важно е да се идва със желание за работа!

– Кое ти доставя най-голямо удоволствие от всички тези задачи?

– Аз съм сравнително комуникативен човек. Обичам да търся пресечни точки, да излагам свои тези, да слушам чужди такива – така човек се развива. Изслушвайки чуждото мнение, си сверявам часовника.

– Известен си с манията си за чистота. Това пречи ли ти, или ти помага в работата?

– Пречи, защото на практика, това което друг не го е изчистил – ще го изчистя аз. Това ме ангажира допълнително. Като цяло педантичността пречи. Но вече не се боря с нея – работим си в синхрон.

– Спортуваш ли?

– Да. На младини спортувах ръгби в Септември, сега спортувам предимно кардио.

– Ако не беше управител на фитнес зала, какво щеше да правиш сега?

– Щях да работя в Червения кръст… (смее се). Не съм се замислял и се надявам да нямам повод да се замислям 😉

– Какво не знаят колегите ти за теб? Имаш ли скрити заложби?

– Нямам кой знае какви тайни. Мисля, че съм бил до болка откровен. Какъвто ме виждат – точно такъв съм. Не прикривам нещо, което да извадя в даден момент. Голямата ми гордост е търпението.

– Какво правиш в свободното си време?

– То, това време вече е съвсем малко. Обичам да съм със семейството си – със съпругата (госпожата) и с прекрасните ми деца. Обичам да си карам колелото. Да не ми звъни телефона… (точно тогава му звънна телефона – добър финал на разговора ни).