Облечени в PUMA от Спорт Депо

Замисляли ли сте се, че когато получаването на подаръци не е обвързано с конкретен повод е много вероятно да му се зарадвате повече. При нас така се случиха нещата. Получихме страхотни подаръци от нашите партньори и приятели от Спорт Депо – екипи на PUMA.

Спорт Депо са водеща българска компания, развиваща продажбите на спортни стоки от доказани световноизвестни марки. При тях ще намерите вдъхновение за спорт и активен начин на живот, благодарение на впечатляващото разнообразие от спортни стоки – дрехи, обувки, уреди, специализирана екипировка, аксесоари и мн. др.

Гарантираме, че освен качествени и красиви, спортните облекла и обувки на PUMA са и много, много удобни. С тях работим. С тях се забавляваме. С тях си почиваме.

PUMA е един от световните брандове с дългогодишна история (повече от 100 години), достойна за заснемане на сериал. Всички знаем историята, в която двамата братя Даслер основават съвместна фабрика, а след това се разделят и основават двата, конкуриращи се и до ден днешен гиганти – PUMA и Adidas.

Но предмет на този разказ са обувките и облеклата на PUMA, които получихме от Спорт Депо. Колекциите на немския производител впечатляват с дизайн, иновативност и изключителен комфорт при носенето. Движенията с тях са свободни. Обувайки маратонките имате чувството, че са създадени точно за вас. А при изпълнението на екипите е помислено за всичко – стилни, качествени и мега удобни. Идеални за работа, за почивка и разбира се за спорт, спорт както в зала, така и на открито. Оптималната удовлетвореност на всеки клиент е гарантирана. Елате в някоя от залите на Фитнеси Флайс и ще се убедите сами.
Ако са ви харесали, посетете сайта на Спорт Депо или някои от многобройните им магазини в страната (имат и в Гърция) и станете част от доволните им клиенти.