MOSSA програми

Знаете ли, че MOSSA програмите имат своите корени още през 70-те и 80-те години на миналия век? Главната им мисия е да накарат повече хора да се движат активно, забавлявайки се. Защото както всички знаем, движението е здраве. 😉
MOSSA предлага цели 11 професионални групови фитнес програми: Group Active, Group Blast, Group Centergy, Group Core, Group Fight, Group Groove, Group Power, Group Ride, R30, 3D30 и MOVE30.
Днес ще ви разкажем малко повече за 6 от най-популярните у нас:

MOSSA-ACTIVE

Group Active е тренировка подходяща както за напреднали, така и за начинаещи. Тя включва всичко необходимо, за влизане в страхотна форма – кардио, упражнения за сила, баланс и гъвкавост – само за един час. За заниманията се използват регулируеми дъмбели, свободни тежести, собствени тегло и всичко това под съпровода на динамична и мотивираща музика.

MOSSA-CENTERGY

Group Centergy е перфектният начин за подобряване на баланса, мобилността, гъвкавостта и силата. Включени са и основи на Йога и Пилатес. Истинско предизвикателство за тялото и ума!

MOSSA-FIGHT

Group FIGHT е за всеки, който иска предизвикателна, атлетична и мотивираща тренировка. Това е експлозивно и вълнуващо изживяване, в което MMA движенията спомагат за укрепването на цялото тяло. Много добър начин за разнообразяване на физическото натоварване, подобряване на бързината и прецизиране на фокуса. Освен това Group FIGHT е чудесен начин за справяне с ежедневния стрес. По време на заниманията се изгарят много калории и се изгражда обща здравина и сила на тялото. Те съчетават движения от бойни изкуства, под ритъма на вдъхновяваща музика.

MOSSA-CORE

Group Core заниманията могат да предизвикат всеки! Те натоварват мускулните групи от раменете до бедрата и спомагат за усъвършенстването на силата и бързината. Това е уникална програма – предизвикателство, която подготвя трениращите като професионални спортисти.
Group Core представлява 30 минути, изпълнени с много екшън и динамика. Заниманията безотказно подобряват атлетичните показатели, помагат за предотвратяване на болки в гърба и допринасят за добре оформени коремни мускули. Висококвалифицираните инструктори знаят как да преведат участниците в класовете през функционални и интегрирани упражнения, използващи собствено тегло, свободни тежести, кърпа и степ платформа, така че да извадят максималния потенциал от всеки.

MOSSA-3D30

3D30 е програма, която натоварва цялото тяло. Тя подобрява тонуса, работи за сила, издръжливост и бързина. Уникалното оборудване и динамичният музикален съпровод  създават мотивираща атмосфера, която прави тренировката още по-удърна. 3D30 интегрира силови и кардио упражнения за изграждане на мускули, изгаряне на калории и подобряване на ловкостта.

MOSSA-POWER

Group Power комбинира традиционните силови упражнения с най-горещите функционални движения. За тази програма се използват тежести – регулируема щанга, свободни тежести и собствено тегло. Group Power комбинира клякания, напъди, преси и упражнения за бицепсите. Истински взривяващо изживяване!

Освен, че се грижат за перфектната физическа форма, сила, издръжливост и гъвкавост, MOSSA програмите намаляват стреса, облекчават тревожността, подобряват когнитивната функция, засилват имунната система и освобождават ендорфини за добро настроение.
Заповядайте в нашите зали, за да се гмурнете в това вълнуващо предизвикателство!
Можете да разгледате графиците тук.