Тренировки на световноизвестния бранд Les Mills в Премиум фитнесите Флайс Амая и Милениум

Les Mills във Флайс Амая и Милениум

Премиум фитнес Флайс Амая и Премиум фитнес Флайс Милениум ви канят на тренировки на световноизвестния бранд Les Mills!
Какво представляват те? – Истинска мания с 21 000 клуба по цял свят!
Les Mills съчетава в себе си най-горещите и мотивиращи музикални ритми с групови фитнес тренировки. Те ще накарат кръвта ви да гори и ще се влюбите във фитнеса.
Програмите включват широка гама от групови фитнес тренировки, съобразени с различните предпочитания:

LesMills BODYPUMP е силова тренировка, в която се работи за основните мускулни групи, с помощта на щанга и с леки до умерени тежести.
Ако сте нов в BODYPUMP®, препоръчваме да започнете с един клас седмично и да надградите до два до три пъти седмично, като почивате поне един ден между часовете.

LesMills CORE представлява ефективна тренировка, предназначена за изграждане на сила в ядрото на тялото, която включва коремната преса, гърба и глутеус.
Ако CXWORX® е нещо ново за вас, препоръчваме да започнете с една тренировка на седмица и да надградите до два или три пъти седмично, с поне един ден почивка между тренировките.

LesMills SH’BAM – Това е забавна, безумно пристрастяваща танцова тренировка. За нея не са необходими специални танцови умения. Трябва ви само широка усмивка и добро настроение. Толкова е лесно! Дори и да не сте уверени, влизайки в залата, със сигурно на излизане вече ще знаете, че можете да се справите и то добре.
Препоръчваме 2-3 класа седмично, за да извлечете максимума от тренировката.

LesMills BODYBALANCE е предназначена специално за почитателите на по-балансираните, ниско-интензивни тренировки. Това е йога от ново поколение. Тренировка, вдъхновена от йога с микс от Тай Чи и Пилатес, приспособени към музика. BODYBALANCE помага за изграждането на гъвкавост и сила, като същевременно помага да намалите стреса и фокусирате ума в положителна посока.
Препоръчваме ви да тренирате BODYBALANCE® два до три пъти седмично, въпреки че дори един час на седмица ще даде значителни резултати и ще бъде благоприятно допълнение към други тренировки за сила и фитнес.

Те са мотивиращи, зареждащи и водят до невероятни резултати! Те са Les Mills!
Впуснете се в това приключение с фитнеси Флайс и вдигнете тренировките си на ново, по-високо ниво!

Тук можете да намерите актуалния график за тренировките Les Mills в Премиум фитнес Флайс Амая и Премиум фитнес Флайс Милениум:

https://www.flais.eu/grafik-grupovi-zanimania-amaya/
https://www.flais.eu/grafik-grupovi-zanimania-milenium/