Как да бъдем силни на всяка възраст?

Как да бъдем силни на всяка възраст?

Как да бъдем силни на всяка възраст?

Съществува мнение, че има разлика в силовите ви възможности и в упражненията, които правите в различните възрасти. Тази статия е посветена на опровергаването на това погрешно схващане.

Упражненията, които правите на 20 години, можете да правите и на 30, и на 40, и на 50-годишна възраст, стига да сте в достатъчно добро здраве. Нещо повече, редовните упражнения всъщност работят в посока на по-доброто ви здраве. Здравословното хранене, добрият сън и редовните тренировки са подходящи за всяка възраст и за да постигнете оптимален резултат, най-добре е да се придържате към тези три основни точки заедно.

Следващото погрешно схващане, което сме длъжни да опровергаем е, че ако не сте се погрижили за добрата си форма на 20, 30, 40 и на 50 години, след това вече е късно. Истината е, че дори да сте на 80 години, можете да подобрите значително състоянието на тялото си и качеството на вашия живот чрез съответните тренировки. Никога не е твърде късно да започнете да работите за желаните резултати.

Възрастта носи със себе си много предимства, с които не разполагаме в по-младите си години. Ярък пример за това е по-стабилният контрол, който имате върху себе си и акцентът на ума, а не на егото. Това само по себе си е силна предпоставка за да получите задоволителни резултати в силовите тренировки.

Единственият минус на нарастващите години е факта, че възстановяването при травма отнема повече от обичайното време, с което сте свикнали. Но при разумно натоварване и работа с професионален инструктор, рискът е в напълно приемливи граници, а ползите, които ще получите от всичко това са несравними.

Надяваме се да сме развенчали някои вредни митове от света на фитнеса. Ако сте готови да поработите за добрата си форма, разгледайте фитнес абонаментите ни и започнете своето преобразяване още сега. Стискаме палци и ви желаем успех!❗Обръщение на Фитнес клубове Флайс до техните клиенти❗

Уважаеми клиенти,

Заради Заповед № РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването, работата на Фитнес Клубове Флайс се преустановява до 13.04.2020 г. или до друг нормативно посочен срок.

Всички клиенти, които имат активни карти, ще получат удължаването им със срока на карантината. Ще направим бонус - процент отстъпка при подновяване на картата след преминаване на карантинния период.

⭐ Всеки, който си закупи карта след изтичане на карантината и е оставил коментар под този пост - https://bit.ly/33iRu5j във Фейсбук страницата ни, ще получи бонус, определен на случаен принцип, който може да бъде:
▪ 20% отстъпка при покупка на абонаментна карта
▪ безплатна хранителна програма
▪ безплатна тренировъчна програма
▪ безплатна тренировка с фитнес инструктор
▪ брандирани къси панталони/клин на Флайс
▪ брандирана тениска Флайс
▪ цял спортен екип на Флайс

Бъдете здрави!
close-link