I Motion EMS – тренировка от ново измерение

Ние във фитнеси Флайс се стремим непрекъснато да подобряваме залите си, да отваряме нови, които да са още по-модерни и просторни, да осигуряваме на клиенти си разнообразие от групови занимания.

Именно този стремеж към новото, модерното, иновативното ни привлече към I-motion EMS.

За първи път в България ви представяме високо технологичната безжична електро-мускулна стимулация, която осигурява на трениращия безпрецедентна свобода на движенията, благодарение на WiFi технологията – i-motion EMS.

Технологията е проектирана и произведена в Испания. A ние от Фитнеси Флайс сме ексклузивни официални представители на бранда за България.

I Motion EMS представлява целенасочено предизвикване на мускулна контракция, благодарение на контролирани електрически импулси, които се генерират от главното устройство на програмата. Предаването на тези импулси се осъществява чрез безжична WiFi връзка до 18 електрода, вградени в специален костюм. Импулсите предизвикват съкращение на над 300 мускула.

Програмата I Motion EMS е по-добра от всички останали EMS тренировки, защото в рамките на 20 мин. се стимулират над 300 мускула.

Това се равнява на 4 часа спорт!

Програмата е изключително подходяща както за професионални спортисти, така и за начинаещи. Предпочитана е и от хора с малко свободно време – две тренировки в седмицата по 20 мин. са напълно достатъчни.

Високите резултати са гарантирани:

  • Сила
  • Отслабване
  • Издръжливост
  • Тонизиране
  • Възстановяване
  • Укрепване

I Motion EMS не претоварва мускулите и стимулира метаболизма!

Редица са ползите при редовното използване на програмата I Motion EMS – оформяне контура на тялото, намаляване на обиколката, стягане на седалището, премахване на целулита, масаж, извеждане на излишната вода от тялото, подпомагане загубата на мазнини и много други.

Ако искате да запише час за ДЕМО тренировка:

Премиум фитнес Флайс Милениум – 0895 574 416
Премиум фитнес Флайс Амая – 0895 574 414

Ако искате да се сдобиете с абонаментен план – попитайте на рецепция.

Ако искате да си закупите оборудване или за франчайз обадете се на 0890253525 или ни пишете на имейл info@flais.eu.

Намерете ни. Ще отговорим на всички ваши въпроси.