FitSpo става основен спонсор на Петър Мицин, първият български плувец световен рекордьор

FitSpo става основен спонсор на Петър Мицин, първият български плувец световен рекордьор

FitSpo разшири своя ангажимент към българския спорт, като стана официален спонсор на Петър Мицин.

„Във FitSpo знаем, че успехите не се измерват само в медали и секунди. Вярваме, че истинската победа не е трофей, а път. Пътят, който FitSpo ще извърви с теб, за да надскочиш отвъд собствените си граници, за да повярваш, че можеш!“ Водени от своето мото, през месец октомври компанията подписа официален договор за спонсорство с най-младата надежда на българското плуване– Петър Мицин – единственият български плувец световен рекордьор.

Световното плуване вече има своята нова звезда – Петър Мицин, който става световен шампион, след като триумфира на 400 метра свободен стил и поставя нов световен рекорд. Представяме ви Петър Мицин – атлет, който превръща водата в своя територия и всяка цел в постижение. FitSpo присъства в ежедневието на Петър, предоставяйки му качествени протеинови и енергийни барове необходимо за елитни спортни постижения, и подкрепяйки го по пътя към успеха.

„Петър Мицин се довери на FitSpo и заедно ще извървим пътя към Олимпийските игри в Париж през 2024. Малцина са спортистите в България, които притежават постоянство, отдаденост и завидни резултати. Той успя да спечели нашето уважение и възхищение. Подкрепяйки Петър Мицин, изразяваме съпричастността си към българското представяне по време на олимпийските игри в Париж 2024.“ – сподели Николай Колев, изпълнителен директор на Фитспо ООД.

Към днешна дата FitSpo доказа своя принос в подкрепа на българския спорт като официален спонсор на шампионата по бойни спортове Maxfight, генерален спонсор на събитието „Мач на Надеждата, организирано от Фондация Стилиян Петров, в лицето си на официален спонсор на Български Олимпийски Комитет за 2023, официален партньор на състезанието чрез подкрепата в провеждането на редица спортни събития в страната и спонсорства на изявени спортисти като Едмонд Назарян, Краси Георгиев, Борислав Велев-Рой, Здравко Попов, Робърт Чамасанян.