Фитнеси Флайс избраха FitSpo протеинови барове

Фитнеси Флайс избраха FitSpo протеинови барове
FitSpo

Фитнеси Флайс избраха FitSpo протеинови барове за качественото презареждането по време и след тренировка, за да се погрижите за вашата топ форма. Избрахме високо-протеинови и неустоимо вкусни барове, защото пътят към крайната цел е по-кратък и по-сладък с FitSpo.

FitSpo е световен бранд на иновативен, бързо развиващ се европейски производител с комплексно портфолио от високо-протеинови и високо-енергийни продукти, без соя, без палмово масло, без добавена захар, без консерванти. Номер 1 по продажби в категорията функционални храни в България и топ марка за протеинови и енергийни барове.
С награда за най-иновативен продукт на годината – Delight Crunchy Chocolate Brownie в категория протеинови барове. Отличен за съвършен вкус и безупречни макроси– без добавена захар, без палмово масло, без глутен и без консерванти.

Добрата кондиция на тялото ни е причина да сме по-здрави, по-ефективни, да се чувстваме по-добре и да сме с по-висока самооценка. Затова FitSpo създадохa комплексно портфолио от пълноценни и функционални храни с качествени ползи от точните макроси в правилната пропорция.

Защо да консумирате протеинови барове FitSpo
ПЪЛНОЦЕНЕН И ВКУСЕН ИЗТОЧНИК НА ПРОТЕИН

👉 ВЪЗСТАНОВЯВАТЕ подпомагат генерирането на нови мускулни влакна
👉 ПРЕЗАРЕЖДАТЕ супер бърз и лесен recharge за пълноценна тренировка
👉 БАЛАНСИРАТЕ заради отличния баланс на макронутриенти, може да се използват като заместител на цяло хранене или допълнение към режима ти
👉 КОНТРОЛИРАТЕ пристъпа на глад с guilt-free протеинови барове. Високото съдържание на протеини дава усещане за ситост.

✅ Без добавена захар
✅ Без палмово масло
✅ Без консерванти
✅ Без глутен
✅ Източник на фибри