Фитнеси Флайс и Агая – заедно за още по-добри резултати от спорта

Агая е единствената по рода си платформа за хранене, предлагаща напълно автоматичен хранителен режим изцяло съобразен с Вашите енергийни нужди и изготвен само с любимите Ви храни. Накратко, диета без диета.

Фитнеси Флайс съществуват от 1994 година, но непрестанно обновяват своята база и услуги за да бъдат клиентите напълно обгрижени с разнообразие от локации, фитнес оборудване, групови занимания и персонални треньори.

Водени от общи цели – да помогнат на своите потребители да постигнат целите си, Фитнеси Флайс и Агая обявяват ексклузивно партньорство и ето какво значи това за всички клиенти на Фитнеси Флайс:

  • Получавате напълно безплатно и веднага хранителен режим изцяло съобразен с Вашите хранителни предпочитания и налично Ви време за приготвяне на менюто. Режимът ще бъде изцяло съобразен и с калорийните нужди на тялото Ви и вашите цели (понижаване на мазнини/покачване на мускулна маса и др.)
  • След 30 дни напълно безплатно ползване на услугата, всеки клиент на Фитнеси Флайс получава вечна отстъпка от 20% от цената на план стандарт в Агая

Предстоят още много приятни изненади, които ще обявим в началото на месец Май!

Регистрирайте се в АГАЯ от тук: https://dashboard.agaia.life/register (на финалната стъпка изберете план Стандарт и въведете КОД: flais само малки букви)
Ако предпочитате, първо може да разгледате сайта на платформата от тук: https://agaia.life

 

Вижте как протича регистрацията в този видеоклип:

За въпроси свързани с използването на платформата използвайте пулсиращата чат иконка, намираща се в горния десен ъгъл на вашият профил в Агая.