Цецо Иванов – фитнес инструктор в Премиум фитнес Флайс Амая

Искате да предприемете дълго отлаганата промяна? Професионалните инструктори на верига Фитнеси Флайс ви очакват по-мотивирани от всякога! Те ще ви предизвикат да постигнете най-доброто, на което сте способни, защото за тях няма невъзможни цели.
 
Здравейте, казвам се Цецо Иванов и съм инструктор в Премиум фитнес Флайс Амая. Занимавам се с фитнес от 7 години.
Ще ви споделя едно свое наблюдение: Ежедневно огромен процент от хората пропускат страхотни възможности, заради липса на инициатива. Стават всяка сутрин, мислят си за някоя тяхна цел или мечта, а после просто я оставят настрани и продължават деня. Тези цели и мечти могат да се сбъднат! Често пъти не е никак лесно, но нищо велико не е постигнато без ентусиазъм и много хъс.
Да бъда персонален треньор и фитнес инструктор е мое призвание, но за да стигна до тук минах през много възходи и падения. От моя мечта, това се превърна в реалност. Сега целите и мечтите на клиентите се превръщат и в мои. Направи тази стъпка и ела да влезем във форма заедно!
 
Можете да запазите своя час за консултация с Цецо и да получите повече информация на рецепцията на Премиум фитнес Флайс Амая или на 0895574414. Очакваме ви!