flais | За нас
104
page-template-default,page,page-id-104,ecwd-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Верига фитнес клубове Флайс е създадена през 1994 г. Нашата първа фитнес зала в кв. Надежда беше първият ни успех, който споделихме с нашите клиенти преди 23 години.

И днес мисията ни е да предоставяме възможност за поддържане на добра физическа и психическа форма чрез спорт и релаксация.

Йогалатес

Двигателна практика, комбинация от йога и пилатес, включваща разтягане и съкращаване на мускулите. За хората, които търсят баланс.

Кондиционни тренировки

Серия от комплексни упражнения и естествени за тялото движения, зависещи от целта на тренировката (отслабване или трупане на маса). За динамични натури.

Бокс

Олимпийски юмручен боен спорт, включващ интензивни тренировки за издръжливост.

Благодарение на професионализма и добрия си мениджмънт, днес Флайс разполага с 11 фитнес клуба в София, предлагащи богат пакет от услуги, съобразени изцяло с потребностите на своите клиенти.

Верига Фитнеси Флайс.